HOME

WIE BEN IK

KINESITHERAPIE

PERSONAL TRAINING

DRAAGCONSULENTE

CONTACT

 

 

Wat doet een kinesitherapeut?
De kinesitherapeut zal u behandelen, begeleiden en adviseren zodat u uw dagelijkse bezigheden opnieuw kunt verderzetten. Er wordt steeds gewerkt op een persoonlijke manier, hierbij geeft de kinesitherapeut persoonlijk advies over houdingen tijdens het werk of sporten zodat u ook op langere termijn klachten kunt beperken of voorkomen.

Als kinesitherapeut ga ik steeds methodisch te werk. Nadat we enkele administratieve gegevens overlopen hebben volgt er een gesprek en een korte evaluatie van je problemen. Op basis van het voorgaande zal dan een behandelingsconcept uitgewerkt worden. Een constante evaluatie en bijsturing van het behandelingsprogramma helpt om zo snel mogelijk het gewenste resultaat te boeken.

 

Voor wie?
Voor iedereen die in zijn of haar dagelijks leven geremd wordt door fysieke ongemakken. 

 

Oefentherapie
Oefentherapie is in mijn ogen een belangrijk onderdeel van de kinesitherapeutische behandeling. Met oefeningen stimuleer je zowel de spieren als de mobiliteit van de gewrichten waardoor je minder kans hebt op recidieven. U krijgt tijdens de oefentherapie tips aangereikt om uw activiteiten van het dagelijkse leven aan te passen en bovendien leer je de grenzen van je eigen lichaam kennen.

 

 

 

 

klassieke kine

zwangerschapsbegeleiding

rugschool

sportrevalidatie

taping

 

Triggerpunt therapie

Informatie

Nuttige Links